Ορφάνεψε κι άλλο η «Γλυκιά Συμμορία», πέθανε σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας

Ορφάνεψε κι άλλο η «Γλυκιά Συμμορία», πέθανε σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας και επί σειρά ετών ραδιοφωνικός παραγωγός, Κωνσταντίνος Τζούμας

Γεννημένος στον Πειραιά το 1944, ο Κωνστανίνος Τζούμας μεγάλωσε στο Πασαλιμάνι και στην Αθήνα. Σπούδασε υποκριτική στην Αθήνα και χορό στη Νέα Υόρκη. Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός σε καθημερινή εκπομπή στον σταθμό «Εν Λευκώ».

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Τζούμας χει εκδώσει και τρία αυτοβιογραφικά βιβλία.

Στον κινηματογράφο έχει εμφανιστεί στις ταινίες: «Γλυκιά Συμμορία», «Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα», «Ελευθέριος Βενιζέλος 1910 – 1927», «Ακροπόλ», «Οι απέναντι», «Ρεμπέτικο», «Happy day» και «Ο δράκουλας των Εξαρχείων». Στο θέατρο έχει πρωταγωνιστήσει σε έργα όπως «Περιμένοντας τον Γκοντό», «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Εγώ δεν…» και Κ.Π.Καβάφης Αυτοβιογραφούμενος.

Στην τηλεόραση έχει κάνει guest εμφανίσεις  σε δημοφιλείς σειρές όπως «Οι Απαράδεκτοι», «Οι Τρεις Χάριτες», «Οι Μεν και οι Δεν»,  «Δύο Ξένοι» κ.ά

Το αντίο του Άγγελου Παπαδημητρίου

Το αντίο στον Κωνσταντίνο Τζούμα είπε μέσα από ανάρτησή του ο Άγγελος Παπαδημητρίου, με τον οποίο ήταν στενός φίλος.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, έγραψε: «Αντίο βρε Κωνσταντίνε» προσθέτοντας μία φωτογραφία του ηθοποιού από το 2021, όπως σημείωσε.

{https://ift.tt/ugda0mI}

#ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ_ΤΖΟΥΜΑΣ #ΗΘΟΠΟΙΟΣ #ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ #ΠΕΘΑΝΕ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/KECrTlk
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη