Νέα απόπειρα αυτοκτονίας του ιερέα που επιτέθηκε με βιτριόλι σε 7 Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη

eurokinissi

Ο ιερέας που επιτέθηκε με βιτριόλι σε επτά Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη στις 23 Ιουνίου 2021 έκανε απόπειρα αυτοκτονίας για τρίτη φορά, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Ο 37χρονος ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, έκανε απόπειρα να δώσει τέλος στη ζωή του για τρίτη φορά, όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

«Είναι ήδη στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού. Δεν θα μπορούσε να είχε σκοτώσει. Η συγκεκριμένη πράξη είναι διαφορετική από την περίπτωση της κυρίας Παλιοσπύρου, διότι την περιέλουσε, μπορούσε να καταπιεί το υγρό και να ήταν το βιτριόλι καταστροφικό για τη ζωή της. Η περίπτωση του εντολέα μου ήταν διαφορετική, ήταν από απόσταση», είπε ο δικηγόρος στον Alpha.

«Έχει βγει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που τον χαρακτηρίζει ψυχιατρικά ασθενή. Πριν γίνει η επίθεση είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας. Πώς τον είχε η εκκλησία στους κόλπους της; Η εκκλησία δεν τον βοήθησε. Εγώ θέλω να σας πω παραδεχόμαστε την πράξη, ο άνθρωπος χρίζει ψυχιατρικής βοήθειας και η πράξη του δεν είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας», ισχυρίστηκε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Ο ιερέας δικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας. «Υπήρξε μία ένταση εχθές, είχε στερητικά σύνδρομα» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

#ΑΠΟΠΕΙΡΑ_ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ #ΒΙΤΡΙΟΛΙ #ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ #ΜΟΝΗ_ΠΕΤΡΑΚΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/tSm0j3H
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη