Ο Γιώργος Παπανδρέου τραγουδάει το «Καλημέρα Ήλιε» στην 99χρονη μητέρα του Μαργαρίτα (βίντεο)

eurokinissi

Το «Καλημέρα Ήλιε» τραγούδησε συνοδεία κιθάρας ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην 99χρονη μητέρα του Μαργαρίτα.

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται σε βίντεο να διασκεδάζει την 99χρονη μητέρα του Μαργαρίτα Παπανδρέου, παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας το «Καλημέρα Ήλιε».

Το βίντεο κυκλοφόρησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τον προσωπικό λογαριασμό της δημοσιογράφου Ευδοκίας Λελεδάκη. Ο Γιώργος Παπανδρέου παίζει κιθάρα και τραγουδάει ενώ η μητέρα του φαίνεται ενθουσιασμένη.

Το βίντεο που διαρκεί λίγα μόνο δευτερόλεπτα έχει τραβηχτεί στα τέλη του 2021 και την περίοδο των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής και αναρτήθηκε σήμερα με αφορμή τα γενέθλια του πρώην πρωθυπουργού που κλείνει σήμερα τα 70 του χρόνια.

{https://youtu.be/z20AOA2qMJ0}

#ΓΙΩΡΓΟΣ_ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ #ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ_ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ #ΠΑΣΟΚ #ΚΙΘΑΡΑ #ΤΡΑΓΟΥΔΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/YOlRHoa
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη