Athens Pride: Ξεκίνησε η πορεία υπερηφάνειας, πλήθος κόσμου στους δρόμους της Αθήνας

Athens Pride: Ξεκίνησε η πορεία υπερηφάνειας, πλήθος κόσμου στους δρόμους της Αθήνας

Σε εξέλιξη είναι η «πορεία υπερηφάνειας» στο πλαίσιο του Athens Pride στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, η οποία ξεκίνησε λίγο πριν τις 20:00 του Σαββάτου.

Πιο αναλυτικά, πλήθος κόσμου κρατώντας πολύχρωμες σημαίες και πλακάτ με συνθήματα ενάντια στις διακρίσεις ζητούν «Άνευ όρων» ισότητα βρίσκεται στους δρόμους της πρωτεύουσας.

«Μπορούμε να συνάψουμε σύμφωνο συμβίωσης, αλλά όχι γάμο. Μπορούμε να τεκνοποιήσουμε, αλλά μόνο ως ατομικότητες. Μπορούμε να κάνουμε αναδοχή παιδιών, αλλά όχι να τεκνοθετήσουμε. Μπορούμε να είμαστε ελεύθερα, αλλά μόνο στο κρεβάτι μας.

Μπορούμε να έρθουμε στη ζωή, αλλά μόνο αν έχουμε τυπικά χρωμοσώματα. Μπορούμε να απολαμβάνουμε προστασία της σωματικής μας ακεραιότητας, αλλά μόνο αν τα σώματά μας χωράνε στις ιατρικές νόρμες άρρεν/θήλυ. Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στην εκπαίδευση, αλλά τα αναλυτικά προγράμματα δεν μας περιέχουν.

Μπορούμε να νιώσουμε ασφάλεια, αλλά μόνο αν κρυβόμαστε ή μένουμε αόρατα», αναφέρεται στο μήνυμα του Athens Pride.

 

#ATHENS_PRIDE #ΠΟΡΕΙΑ #ΑΘΗΝΑ #ΛΟΑΤΚΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/MBpJU7P
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη