Basket League: Στο ΟΑΚΑ η σειρά των τελικών, το πάνω χέρι ο Ολυμπιακός μετά το 74-61 του ΣΕΦ

Basket League: Στο ΟΑΚΑ η σειρά των τελικών, το πάνω χέρι ο Ολυμπιακός μετά το 74-61 του ΣΕΦ

Μετά την άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με 74-61, η σειρά των τελικών της Basket League μεταφέρεται απόψε στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Το Game 1 των τελικών της Stoiximan.gr Basket League δεν έκρυβε ιδιαίτερες εκπλήξεις, καθώς ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την αγωνιστική του υπεροχή, δείχνοντας από νωρίς ότι θέλει να... καθαρίσει την σειρά ακόμα και με «σκούπα».

Τώρα είναι η σειρά του Παναθηναϊκού να πάρει την θέση του γηπεδούχου και το Game 2 (21:00, ΕΡΤ3) αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κομβικό για το αποτέλεσμα των τελικών. Οι «πράσινοι» θέλουν σίγουρα να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο και θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν ώστε να ισοφαρίσουν, ενώ, αντίθετα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να μείνει στην θέση του κυρίαρχου και να κυνηγήσει το 2-0, που θα την φέρει μία «ανάσα» από την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Το «τριφύλλι» προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα για το μεγάλο ματς, όμως στον Ολυμπιακό υπάρχουν προβλήματα με τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Λιβιό Ζαν Σαρλ, οι οποίοι είναι αμφίβολοι.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Κορομηλάς, Τσαρούχα και Κάρδαρης.

#BASKET_LEAGUE #ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ_ΟΠΑΠ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/xlgjaRo
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη