Προανήγγειλε διπλές εκλογές ο Οικονόμου: «Δεν φαίνεται να διαμορφώνονται συνθήκες διακυβέρνησης στις πρώτες»

EUROKINISSI

Διπλές εκτός συγκλονιστικού απροόπτουφαίνεται πως θα είναι οι κάλπες που θα στηθούν, όταν στηθούν, όπως προανήγγειλε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Υπάρχουν εκλογές που θα γίνουν με απλή αναλογική που όπως φαίνεται δεν θα διαμορφώσουν συνθήκες διακυβέρνησης» ανέφερε ερωτώμενος σχετικά με το ενδεχόμενο διπλών εκλογών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Γιάννης Οικονόμου δεν άφησε πολλά περιθώρια για αναζήτηση κυβερνητικών συμμαχιών μετά τις πρώτες εκλογές με το πιο αναλογικό σύστημα παρά ανέφερε ως σχεδόν βέβαιο πως η χώρα θα οδηγηθεί σε δεύτερες «Υπάρχουν και οι δεύτερες στις οποίες η Νέα Δημοκρατία θα διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο των πολιτών, για βνα συγκροτήσει μια κυβέρνηση όπως έκανε το 2019».

Πότε όμως θα γίνουν αυτές οι εκλογές; Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας σε σχετική ερώτηση σημείωσε «Ότι ήταν να ειπωθεί για εκλογές ειπώθηκε με σαφήνεια από τον Πρωθυπουργό. Οτιδήποτε άλλο δεν έχει να προσθέσει τίποτα στο δημόσιο διάλογο και τις ανάγκες της χώρας. Η κυβέρνηση προχωράει αταλάντευτα στο έργο της, τα μέτρα πολιτικής στήριξης υλοποιούνται, το κοινοβουλευτικό έργο συνεχίζεται απρόσκοπτα, και προχωρούμε».

#ΕΚΛΟΓΕΣ #ΓΙΑΝΝΗΣ_ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ #ΑΠΛΗ_ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ #ΚΑΛΠΕΣ #ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ_ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/k76inaJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη