Σοκ για τη Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Πάμπλο Λάσο υπέστη έμφραγμα

Σοκ για τη Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Πάμπλο Λάσο υπέστη έμφραγμα

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης την Κυριακή (5/6), ο προπονητήςτης Πάμπλο Λάσο βρίσκεται στο νοσοκομείο, μετά από έμφραγμα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Πάμπλο Λάσο υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και νοσηλεύεται σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Ακόμα, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για την πορεία της υγείας του 54χρονου, με την ελπίδα να έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο.

Συγκεκριμένα ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος και διακομίσθηκε άμεσα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Μαδρίτης «Λα Μοραλέγια», όπου υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις.

Όλα αυτά, ενώ η Ρεάλ αγωνίζεται τη Τρίτη (7/6) στη Μπασκόνια και με νίκη, περνάει στους Τελικούς της ACB.

Ο 54χρονος προπονητής και παλαίμαχος μπασκετμπολίστας βρίσκεται στη στη Ρεάλ από το 2011, ενώ το βράδυ του Σαββάτου την οδήγησε στην νίκη επί της Μπασκόνια και στο 2-0 στα ημιτελικά της Liga Endesa. Λίγες ημέρες πριν, ο Λάσο είχε πάρει την δεύτερη θέση στη EuroLeague της σεζόν 2021/22 στο Final Four του Βελιγραδίου.

#ΡΕΑΛ_ΜΑΔΡΙΤΗΣ #ΕΜΦΡΑΓΜΑ #ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/TlDsiO4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη