ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ - ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ για ΜΜΕ! Πάρτε μια ανάσα και ΔΕΙΤΕ το! Αυτά πληρώνουμε!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ 


 

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ για ΜΜΕ! Πάρτε μια ανάσα και ΔΕΙΤΕ το! Αυτά πληρώνουμε! 


https://www.youtube.com/watch?v=CUMUQ0y8NaQ&ab_channel=BETTYDIRECT 

 


ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 


Τα ίδια συνέβησαν και με τη ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ επί προεδρίας Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου - Νικ. Δασκαλόπουλου & Δημ. Καρδάκου από το έτος 1992 έως και το έτος 2013. 

 

                  

 

 

 





Μεγάλο Παραδικαστικό Σκάνδαλο στη Λαμία που συγκαλύφτηκε  τεχνιέντως από Νίκο Δασκαλόπουλο (όταν βρήκε άδειο το Χρηματοκιβώτιο)  και από άλλους όταν το έτος 1999 το ΣΔΟΕ Λαμίας έβγαλε  Πόρισμα εκ 200 σελίδων  22 Δις χρυσές δραχμές χρεωστούμενα για το Ιστορικό Μας Ίδρυμα και έτσι με την στήριξη των ανωτέρω απαλλάχτηκε ο Αθαν. Τριανταφυλλόπουλος.  

 

 

 


ΑΔΕΙΟ  ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ


Ο Κώστας Δημητρακόπουλος – ως πρόεδρος τότε των Συνεταίρων Δανειοληπτών – Εγγυητών - τα κατήγγειλε σε όλες τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ και οι ομιλίες του από το βήμα είναι γραμμένες όλες στα ΠΡΑΚΤΙΚΑ, αλλά οι Εισαγγελείς τις πόλης μου μούγκα – η Τράπεζα της Ελλάδος Μούγκα και ακόμα ποιο μούγκα όλα τα Πολιτικά Κόμματα και τα Μ.Μ.Ε της Λαμίας ώστε οι πολίτες της Φθιώτιδας να μην  ενημερώνονται και να ξεσηκωθούν.  

 

 

 

 

Και έτσι μας πήραν τα ακίνητα για μια μπουκιά ψωμί, χάσαμε τις Μερίδες – Μετοχές και θα κληθούμε μετά από έν έτος που η PQH θα ολοκληρώσει τη δουλειά της να πληρώσουμε εις το πενταπλάσιο τις Μερίδες – Μετοχές Μας επειδή η Διοίκηση του Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου με υπόδειξη του τότε δικηγόρου της Λεων. Παπασταμούλη έβαλαν άρθρο στο Καταστατικό του Ιδρύματός Μας ότι: Αν πέσει έξω το Ιδρυμά Μας να κλιθούμε να πληρώσουμε εις το πενταπλάσιο τις ΜΕΡΙΔΕΣ – ΜΕΤΟΧΕΣ, μήπως επειδή γνώριζαν ότι με τα σχέδια που κατέστρωναν θα έπεφτε έξω το Ίδρυμα Μας και να επωφεληθούν και πάλι από τους 16.000 Συνεταίρους ; 

 

 

Το ίδιο Σχέδιο – αφού δεν τιμωρήθηκε ο Τριανταφυλλόπουλος - ετοίμαζαν και για τις Διοικήσεις του Νικ. Δασκαλόπουλου & Δημ. Καρδάκου που χορηγούσαν θαλασσοδάνεια της τάξεως των 300.000 ευρώ (και για να έχουν με το μέρος τους και τους υπαλλήλους χορηγούσαν και σ αυτούς), αλλά έστω κι αργά η δικαιοσύνη στη Λαμία δεν το κατάπιε...Αλλά όμως δεν την δικαιολογώ – την Δικαιοσύνη - επειδή τους χορήγησε και τέταρτη αναβολή με το σκεπτικό ότι δεν παραγράφονται τα αδικήματα των 24 στελεχών της Σ.Τ.Λ. ….. 

 

 


Μα κ.κ. δικαστές του Εφετείου Λαμίας ή υπόθεση αυτή σέρνεται επί είκοσι χρόνια στο Πρωτοδικείο Λαμίας (εγώ έχω καταθέσει 31 ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ) και είναι μια υπόθεση που απασχολεί 16.000 Συνεταίρους και δεν είναι μια προσωπική υπόθεση μεταξύ δυο αντιδίκων, γιατί επιμένετε στις συνεχείς αναβολές, πόθεν λαμβάνετε εντολές; 

 

 

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ 

 

ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ, 7/4/2022 

Σύνδεσμος βίντεο 

https://youtu.be/DnI2cYy_8iU 

 

ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ.  

https://kinmersynla.blogspot.com 

 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ Σ.Τ.Λ. 

https://lamiaspero1.blogspot.com/ 

www.dimitrakopulos.gr 

 

ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ 

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos 

 

F.B. ..ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ. 

https://www.facebook.com/kinima.meridiouxon.stl/ 

 

f.b. Κώστας Δημητρακόπουλος Λαμία 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100023460576171 

 

 


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη