«Σκότωσα τη μητέρα σου»: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της γυναικοκτονίας στο Κουκάκι

«Σκότωσα τη μητέρα σου»: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της γυναικοκτονίας στο Κουκάκι

Ο 24χρονος γιος της ήταν εκείνος που φέρεται να εντόπισε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα μέσα σε μια λίμνη αίματος την γυναίκα, αφού έτρεξε στο σπίτι των γονιών του μετά απο κλήση που του έκανε ο πατέρας του.

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία της δολοφονίας της 46χρονης μητέρας στο Κουκάκι από τον 53χρονο σύζυγό της στο διαμέρισμά τους στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής ο άνδρας πήρε ένα κουζινομάχαιρο και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 46χρονη, καταφέρνοντάς της χτυπήματα σε λαιμό και θώρακα, ενώ στη συνέχεια φέρεται να τύλιξε το σώμα της με κουρτίνα.

Αμέσως μετά τη δολοφονία ειδοποίησε τον γιο τους και τράπηκε σε φυγή.

«Σκότωσα τη μητέρα σου», φέρεται να του είπε - με τον ίδιο να τρέχει άμεσα στο σπίτι των γονιών του.

Πήγες θέλουν τον συζυγοκτόνο να αναφέρει στους Αστυνομικούς: «Γύρισα σπίτι, είδα ότι είχε ετοιμάσει βαλίτσες και τη χτύπησα». Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ισχυρίζεται ότι επιχείρησε δύο φορές να αυτοκτονήσει

Ο 55χρονος αμέσως μετά τη δολοφονία φέρεται να διέφυγε με το αυτοκίνητό του, το οποίο έριξε στα βράχια στην Παλαιά Φώκαια σε μία προσπάθεια να αυτοκτονήσει.

Περαστικοί που είδαν το σκηνικό ειδοποίησαν τις Αρχές, οι οποίες παρέλαβαν τον άνδρα χωρίς να γνωρίζουν πως είναι ο δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο συζυγοκτόνος είχε επιχειρήσει νωρίτερα να κόψει τις φλέβες του με μαχαίρι. 

#ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ #ΚΟΥΚΑΚΙ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΓΙΟΣ #ΑΠΟΠΕΙΡΑ_ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/I8Uui2Y
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη