-->

Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που ο χιμπατζής το σκάει από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

vegan22greecechallenge

Θλίψη και οργή έχει προκαλέσει η είδηση ότι στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο σκότωσαν έναν χιμπατζή καθώς το έσκασε από το κλουβί του. Βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στη δημοσιότητα το vegan22greecechallenge στο instagram.

Την είδηση καθώς και τις τραγικές λεπτομέρειες για τη θανάτωση του χιμπατζή, δημοσίευσε το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο με stories στο Instagram και ανακοίνωση στο site τους.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από το vegan22greecechallenge στο instagram:

{https://ift.tt/761wBgG}

Το βίντεο συνοδεύεται με το εξής κείμενο:

«Hταν ο μεγαλύτερος από τους 9 χιμπατζήδες του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, ηλικίας 27 ετών και ύψους περίπου 1,60 μέτρα. Kατάφερε να περάσει πάνω από τα ψηλά ηλεκτροφόρα σύρματα και την τάφρο με το νερό που υπάρχει περιμετρικά και βγήκε εκτός του πάρκου. Δεν κατάφεραν να πιάσουν το ζώο και το "εξουδετερωσαν."

Από τα μεγάφωνα δινόταν η οδηγία όλοι στο πάρκινγκ να μπουν και να κάτσουν μέσα στα αυτοκίνητά τους. Τουλάχιστον 20 άτομα από το προσωπικό του πάρκου βγήκε έξω σε μια προσπάθεια να τον πιάσουν, ενώ ο χιμπατζής είχε ανέβει σε κολώνα ύψους τριών μέτρων.

Ο υπεύθυνος του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου Ζαν Ζακ Λεσουάρ επιβεβαίωσε ότι χρησιμοποιήθηκε πυροσβεστήρας που δεν περιλαμβάνεται στο «πρωτόκολλο» αλλά ήταν προφανώς μια προσπάθεια για να φοβίσουν το ζώο και να μπορέσουν να το πιάσουν.

Τελικά ελήφθη η απόφαση από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο να θανατώσουν τον χιμπατζή εξηγώντας ότι δεν μπορούσαν να του κάνουν αναισθητική ένεση, καθώς λόγω του όγκου του θα χρειαζόταν 15 λεπτά για να επιδράσει.

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο ξαναχτυπά δολοφονώντας άλλον έναν από τους έγκλειστους σκλάβους του.

Κανένα ζώο δεν αξίζει μια τέτοια ζωή ούτε έναν τέτοιο θάνατο.

Ελευθερία για όλα τα πλάσματα.

Να κλείσουν τώρα όλοι οι ζωολογικοί κήποι.

Σας καλούμε όλους αύριο στις 17:00 έξω από το Αττικό πάρκο για να διαμαρτυρηθούμε για την άδικη θανάτωση του ζώου αυτού αλλά και για τα χιλιάδες ζώα που είναι αιχμάλωτα σε αυτό το κολαστήριο ψυχών.»

#ΑΤΤΙΚΟ_ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ_ΠΑΡΚΟ #ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ #ΘΑΝΑΤΩΣΗ #ΒΙΝΤΕΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Lg3uTGk
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->