Δύο νεκροί σε τροχαία στην Αστυπάλαια και τη Χαλκιδική - Αεροδιακομιδή τραυματιών με Σινούκ

Δύο νεκροί σε τροχαία στην Αστυπάλαια και τη Χαλκιδική - Αεροδιακομιδή τραυματιών με Σινούκ

Τραγωδία με μία γυναίκα νεκρή και τρεις τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα συγκλονίζει το νησί της Αστυπάλαιας.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο νησί και αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η αεροδιακομιδή των τραυματιών, με ελικόπτερο Σινούκ της Πολεμικής Αεροπορίας και την πτητική ομάδα του ΕΚΑΒ Ρόδου, για τη διακομιδή των τραυματιών στο Νοσοκομείο Ρόδου.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο ηλικιωμένα ζευγάρια ηλικίας που πήγαιναν στην εκκλησία και από την αντηλιά -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Real Voice– ο οδηγός φαίνεται ότι έχασε το έλεγχο του οχήματος και το αυτοκίνητο έπεσε στο γκρεμό.

Από το αυτοκίνητο έβγαλαν νεκρή την άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα, άλλοι δύο επιβαίνοντες είναι με σοβαρά τραύματα και το τέταρτο άτομο ελαφρότερα.

Η ηλικιωμένη γυναίκα που έχασε τη ζωή της, είχε χάσει πριν από λίγα χρόνια το παιδί της σε δυστύχημα με φουσκωτό που έπεσε σε βράχια.

Εν τω μεταξύ ακόμα ένα Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα, στο 13ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Μουδανιών-Παλιουρίου, στο ύψος της Νέας Φώκαιας, στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε τοιχίο οικίας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 26χρονου οδηγού του.

Το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

#ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ #ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ #ΤΡΟΧΑΙΑ #ΤΡΟΧΑΙΟ_ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Gk9bKzn
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη