ΕΦΚΑ: Έρχεται «Ψηφιακό Δωμάτιο Επικοινωνίας» εντός του Ιουλίου

ΕΦΚΑ: Έρχεται «Ψηφιακό Δωμάτιο Επικοινωνίας» εντός του Ιουλίου

Επιβεβαιώνει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης την δημιουργία ψηφιακού δωματίου επικοινωνίας μεταξύ του ΕΦΚΑ και του εν δυνάμει συνταξιούχου.

 

Ο υπουργός ανέφερε ότι σε αυτό το ψηφιακό δωμάτιο, το οποίο θα λειτουργήσει εντός του Ιουλίου, θα επιλύονται μεταξύ των εμπλεκομένων όλα τα θέματα που υπάρχουν για την έκδοση των συντάξεων, ενώ θα μπορούν να κατατίθενται και πρόσθετα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά

Ψηφιακή κάρτα εργασίας 

Ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε επίσης στο ΣΚΑΪ 100.3, ότι από την επόμενη Παρασκευή ξεκινάει η ψηφιακή κάρτα εργασίας για εργαζομένους σε τράπεζες και σούπερ μάρκετ.

Τόνισε ότι «συνδυαστικά, η κάρτα εργασίας και η Αρχή Επιθεώρησης Εργασίας είναι οι καλύτερες εγγυήσεις για την αντιμετώπιση της υποδηλωμένης εργασίας, που αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα για την αγορά εργασίας στην Ελλάδα».

Πίστωση ποσών 

Τέλος, ο υπουργός επισήμανε ότι εντός των ημερών θα γίνει έκτακτη πίστωση των ποσών που περικόπηκαν από τους συνταξιούχους του ΟΤΕ, από λάθος που - σύμφωνα με τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ - υπήρξε στα αρχεία πληρωμών.

#ΕΦΚΑ #ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ #ΚΩΣΤΗΣ_ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ #ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/C9QDc6v
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη