Σκιάθος: Σοκ για ηλικιωμένο στο αεροδρόμιο, τον εκσφενδόνισε τουρμπίνα αεροσκάφους

Σκιάθος: Σοκ για ηλικιωμένο στο αεροδρόμιο, τον εκσφενδόνισε τουρμπίνα αεροσκάφους

Ένας (ηλικιωμένος) άνδρας εκσφενδονίστηκε από τουρμπίνα αεροσκάφους ενώ βρισκόταν έξω από από τον περιφραγμένο χώρο του αεροδρομίου της Σκιάθου.

Μια απίστευτη περιπέτεια, που ευτυχώς δεν του κόστισε κάτι περισσότερο από μια σοκαριστική εμπειρία, έζησε ένας ηλικιωμένος, ο οποίος, ενώ βρισκόταν στον εξωτερικό περιφραγμένο χώρο του αεροδρομίου της Σκιάθου, εκσφενδονίστηκε από τη δύναμη των αερίων των τουρμπίνων αεροσκάφους και έπεσε στο έδαφος.

Σύμφωνα το ρεπορτάζ, το περιστατικό συνέβη γύρω στη μία το μεσημέρι της Κυριακής (19/6), γύρω στη 1 το μεσημέρι.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν τραυματίστηκε, έλαβε εξιτήριο.

Να σημειωθεί ότι, στο αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» της Σκιάθου, εκατοντάδες άτομα καθημερινά στέκονται έξω από τα όρια του αεροδιαδρόμου, σε μια προσπάθεια να καταγράψουν τις προσγειώσεις και τις απογειώσεις των αεροσκαφών, που περνούν σε απόσταση αναπνοής από τα κεφάλια τους.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο:

{https://www.youtube.com/watch?v=BsPODldid6c}

#ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ #ΣΚΙΑΘΟΣ #ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ #ΤΟΥΡΜΠΙΝΕΣ #ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/d87kWAT
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη