Η Σοφία Μουτίδου εξομολογείται: «Έχω δεχτεί εργασιακό μπούλινγκ» (βίντεο)

Η Σοφία Μουτίδου εξομολογείται: «Έχω δεχτεί εργασιακό μπούλινγκ» (βίντεο)

Η Σοφία Μουτίδου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφασή της να ασχοληθεί με την ψυχολογία και για το εργασιακό μπούλινγκ. 

 

«Έχω σπουδάσει νομική, πήρα πτυχίο έκανα άσκηση αλλά αυτό δεν ήταν για εμένα. Τώρα θα πάω να κάνω κάτι σαν σεμινάριο στην ψυχολογία και ήταν κάτι που ήθελα πάντα. Πιο πολύ όμως ξεκίνησε όταν άρχισα να βοηθάω την κόρη μου σε δύο μαθήματα και εκεί που ξαναμελέτησα, συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει πολύ. Θα ήθελα πάρα πολύ να ασχοληθώ με αυτό επαγγελματικά κάποια στιγμή», είπε αρχικά η Σοφία Μουτίδου.

Σχετικά με το αν η ίδια έχει δεχτεί σεξουαλική ή κακοποιητική κακοποίηση δήλωσε:

«Εγώ δεν έχω δεχτεί ποτέ σεξουαλική κακοποίηση αλλά έχω δεχτεί εργασιακό μπούλινγκ. Όταν έσκασε το metoo δεν επικεντρώθηκαν στα εργασιακά, γιατί κουκουλώθηκαν. Δεν τα υποτιμώ αλλά και ο άλλος τομέας, σε όλες τις δουλειές είναι το μπούλινγκ των σχέσεων. Όταν μπαίνει στον χώρο υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τους φοβάσαι. Υπάρχουν άτομα που σκορπάνε τρόμο».

 

#ΣΟΦΙΑ_ΜΟΥΤΙΔΟΥ #ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ #ΕΡΓΑΣΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/4eRyOS7
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη