Θεσσαλονίκη: Πολυκατοικία χτυπήθηκε από κεραυνό και άρπαξε φωτιά (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Πολυκατοικία χτυπήθηκε από κεραυνό και άρπαξε φωτιά (βίντεο)

Στιγμές τρόμου έζησαν οι ένοικοι πολυκατοικίας στην ανατολική Θεσσαλονίκη, κεραυνός χτύπησε πολυκατοικία και έπιασε φωτιά.

Ο κεραυνός «χτύπησε» το κτήριο και ξέσπασε φωτιά, «ήταν σαν να έπεσε βόμβα» δήλωσε ένοικος της πολυκατοικίας. Το συμβάν σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 17 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της έντονης νεροποντής που έπληξε τη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, γύρω στις 23:45 ένας από τους πολλούς κεραυνούς που φώτισαν τον ουρανό της πόλης κατέληξε σε μία επταώροφη πολυκατοικία στην περιοχή του Ντεπώ, επί της οδού Αναστασίου Μπακαλμπασή.

Οι ένοικοι τρομοκρατήθηκαν από τον θόρυβο, παράθυρα από διαμερίσματα της πολυκατοικίας έσπασαν και επικράτησε σκοτάδι. Σύντομα αντιλήφθηκαν πως επρόκειτο για κεραυνό που «χτύπησε» την πολυκατοικία τους.

Στη συνέχεια συνειδητοποίησαν ότι στην ταράτσα και στο κλιμακοστάσιο ξέσπασε φωτιά και ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, η οποία έφτασε στο σημείο με πέντε πυροσβέστες και δύο υδροφόρα οχήματα.

Το υψηλό ηλεκτρικό φορτίο κατέστρεψε ηλεκτρικές συσκευές σε αρκετά διαμερίσματα. «Ήταν σαν να έπεσε βόμβα, έσβησαν τα φώτα. Ακούσαμε να σπάνε τζάμια. Στο δικό μου σπίτι κάηκαν δύο τηλεοράσεις. Ήταν κάτι σοκαριστικό» λέει ένοικος της πολυκατοικίας.

{https://www.youtube.com/watch?v=oA-erhRAajc}

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ #ΚΕΡΑΥΝΟΣ #ΦΩΤΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ws1P9id
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη