Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Δεν ξέρουμε πώς θα ξεπεράσουμε την τραγωδία»

Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Δεν ξέρουμε πώς θα ξεπεράσουμε την τραγωδία»

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Δράμας από τη δολοφονία της 59χρονης από τον σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 46χρονος πυροβόλησε τρεις φορές την σύζυγό του και στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα επάνω του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η 59χρονη γυναίκα, φέρεται να είχε εκφράσει την ανησυχία της σε φιλικό της πρόσωπο και να τις είχε πει ότι φοβάται πως ο σύζυγός της θα αντιδράσει άσχημα και θα πάρει το πιστόλι εναντίον της.

«Έμεναν απλά στο ίδιο σπίτι, πάνω κάτω τέλος πάντων, δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Δεν μπορώ να ξέρω τι μεσολάβησε γιατί της είχε δώσει χρήματα πριν από δυο τρεις ημέρες που θα έφευγε από το σπίτι. Προφανώς το μερίδιο του σπιτιού, 20.000 ευρώ», δήλωσε ξαδέρφη του δράστη.

Στο σπίτι βρέθηκαν τρεις κάλυκες ενώ κατασχέθηκαν και δύο κυνηγετικά όπλα.

«Δεν ξέρουμε πώς θα ξεπεράσουμε την τραγωδία»

«Ζούμε μια τραγωδία που δεν ξέρουμε πως θα το ξεπεράσει ο κόσμος στην Προσοτσάνη», είπε ο δήμαρχος της πόλης, Θόδωρος Αθανασιάδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Όπως ανέφερε, «ήταν μια οικογένεια πραγματικά της διπλανής πόρτας, ένα ζευγάρι σε ηλικία ώριμη…».

Ερωτηθείς εάν γνώριζε η τοπική κοινωνία πως το ζευγάρι είχε προβλήματα, αποκρίθηκε πως «σε πολύ στενό κύκλο ίσως ήταν γνωστό πως το ζευγάρι ήταν σε φάση χωρισμού, αλλά δεν ήταν ευρύτερα γνωστό, καθώς ζούσαν μαζί, είχαν μια καλή οικογένεια, ήταν νοικοκύρηδες, πετυχημένοι, βγήκαν στην σύνταξη και οι δύο, σε ώριμη ηλικία ήταν, δεν έδειχναν κάτι».

«Δεν ήταν κάποιος εκρηκτικός χαρακτήρας ο δράστης», προσέθεσε και τόνισε πως ουδείς περίμενε να συμβεί τέτοιο κακό, καθώς «μεγάλωσαν με αξιοπρέπεια δύο παιδιά, η μία κόρη τους έκανε την οικογένεια της με τρία παιδιά και έμενε δίπλα τους, η άλλη κόρη τους είναι στον Στρατό σε κάποιο νησί, τα παιδιά τους είχαν πετύχει».

 

#ΔΡΑΜΑ #ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΚΑΡΑΜΠΙΝA #ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/C2hP64A
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη