Κυκλοφόρησε συγκινητικό απόσπασμα από την ταινία για τους Αντετοκούνμπο (βίντεο)

EUROKINISSI

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου κάνει πρεμιέρα η ταινία για τη ζωή της οικογένειας Αντετοκούνμπο, ενώ κυκλοφόρησε ήδη το πρώτο ιδιαίτερα συγκινητικό απόσπασμα της.

Η ταινία Rise που θα προβληθεί από το κανάλι Disney+ κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 24 Ιουνίου, ενώ κυκλοφόρησε ήδη ένα πρώτο και ιδιαίτερα συγκινητικό απόσπασμά της.

Το «Rise» εξιστορεί τις περιπέτειες της οικογένειας και ταξιδεύει από τα παιδικά χρόνια των Αντετοκούνμπος στα Σεπόλια μέχρι και την κατάκτηση της κορυφής του NBA. Ο ελληνικός της τίτλος είναι: «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο».

{https://www.youtube.com/watch?v=d29TcEqjX-M&t=1s}

Στο απόσπασμα της ταινίας που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Γιάννης και ο Θανάσης σε μια προπόνητη του Φιλαθλητικού, μοιράζονται τα αθλητικά τους παπούτσια ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν την προπόνηση.

«Είμαι ενθουσιασμένος και με τιμά που η Disney+ μεταφέρει την ιστορία της οικογένειάς μου σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.Ελπίζω ότι θα εμπνεύσει όσους βρίσκονται σε παρόμοιες συνθήκες να διατηρήσουν την πίστη, να παραμείνουν πιστοί στους στόχους τους και να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια για μια καλύτερη ζωή» έχει πει για την ταινία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

#ΓΙΑΝΝΗΣ_ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ #Disney+ #TAINIA #ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ #NBA


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/GxecQDq
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη