Εισαγγελική έρευνα για την πλημμύρα στη Θεσσαλονίκη

Εισαγγελική έρευνα για την πλημμύρα στη Θεσσαλονίκη

Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, αναφορικά με τις πλημμύρες στο κέντρο της πόλης, λόγω της χθεσινής σφοδρής καταιγίδας.

Η έρευνα ανατέθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, την προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης, ζητώντας να διακριβωθεί αν τελέστηκε το αδίκημα της πλημμύρας από αμέλεια.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία καλείται να ερευνήσει αν υπήρξε οποιαδήποτε αμέλεια, αν υπήρξαν βουλωμένα φρεάτια, γιατί πλημμύρισε υπόγεια διάβαση στην εσωτερική περιφερειακή και γιατί υπήρξαν πλημμυρικά φαινόμενα στο κέντρο και στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε περισσότερες από 470 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων, κοπές δένδρων και μεταφορές πολιτών σε ασφαλή σημεία, λόγω της ισχυρής καταιγίδας.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ_ΕΡΕΥΝΑ #ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/PxUfO6R
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη