Τρόμος στο Βερολίνο, όχημα έπεσε πάνω σε πλήθος, αναφορές για νεκρό και πολλούς τραυματίες

Τρόμος στο Βερολίνο, όχημα έπεσε πάνω σε πλήθος, αναφορές για νεκρό και πολλούς τραυματίες

Τρόμος στο Βερολίνο με την πτώση ενός οχήματος επάνω σε πλήθος ατόμων με τις πρώτες αναφορές από το σημείο να κάνουν λόγο για πάνω από 30 τραυματίες και ένα νεκρό.

Ένα όχημα έπεσε πάνω σε πλήθος ανθρώπων στο δυτικό Βερολίνο, τραυματίζοντας τουλάχιστον 30 άτομα την Τετάρτη, δήλωσε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας της γερμανικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με το Reuters.

Δεν ήταν άμεσα διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες από την ίδια Αρχή. Η αστυνομία αρνήθηκε να σχολιάσει αμέσως.

Η Bild κάνει λόγο και για έναν νεκρό.

Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο σημείο της θανατηφόρας επίθεσης στις 19 Δεκεμβρίου 2016, όταν ο Άνις Άμρι, ένας Τυνήσιος αιτών άσυλο με ισλαμιστικές διασυνδέσεις, κατέλαβε ένα φορτηγό, σκότωσε τον οδηγό και στη συνέχεια το έριξε σε μια κατάμεστη χριστουγεννιάτικη αγορά του δυτικού Βερολίνου, σκοτώνοντας άλλους 11 ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες άλλους.

#ΒΕΡΟΛΙΝΟ #ΝΕΚΡΟΣ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ #ΟΧΗΜΑ #ΠΛΗΘΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/d2YBjS4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη