Σβαρτζενέγκερ: Έχουμε αίμα στα χέρια μας, χρηματοδοτούμε την Ρωσία στον πόλεμο (βίντεο)

Σβαρτζενέγκερ: Έχουμε αίμα στα χέρια μας, χρηματοδοτούμε την Ρωσία στον πόλεμο (βίντεο)

«Έχουμε αίμα στα χέρια μας γιατί χρηματοδοτούμε τον πόλεμο της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας» είπε ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ μιλώντας στην ετήσια Αυστριακή Σύνοδος Κορυφής για το Κλίμα

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ κατηγόρησε τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις για κούφια λόγια, διότι, όπως είπε, δεν μπλοκάρουν τις εισαγωγές ρωσικών ορυκτών καυσίμων που και επιταχύνουν την κλιματική αλλαγή και χρηματοδοτούν τη ρωσική επιθετικότητα.

«Όπως κι αν το δείτε, έχουμε αίμα στα χέρια μας, διότι χρηματοδοτούμε τον πόλεμο. Πρέπει να σταματήσουμε να λέμε ψέμματα στους εαυτούς μας. Αυτή τη στιγμή διαθέτουμε όλη την απαραίτητη τεχνολογία για να αφήσουμε πίσω μας τα ορυκτά καύσιμα. Έχουμε ηθική υποχρέωση για να τη χρησιμοποιήσουμε», επεσήμανε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Παρά τις δεσμεύσεις της Συμφωνίας του Παρισιού, ο κόσμος κινείται ακόμη προς μια αύξηση της θερμοκρασίας που θα εντείνει το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Χρόνος για αλλαγή πορείας υπάρχει ακόμα, το πρόβλημα όμως είναι ότι τελειώνει γρήγορα.

{https://twitter.com/AFP/status/1536878536010919938?s=20&t=PYF7kK4cRIa7aSwJmlGPbg}

#ΚΛΙΜΑ #ΣΥΝΟΔΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/BQ1HWRf
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη