-->

Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο... μοναδικός υποψήφιος Τάκης Μπαλτάκος

Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο... μοναδικός υποψήφιος Τάκης Μπαλτάκος

Η ΕΠΟ αναμένεται εντός της ημέρας να εκλέξει τον νέο της πρόεδρο που θα είναι ο νομικός με θητεία σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, Τάκης Μπαλτάκος.

Από τον Θοδωρή Ζαγοράκη στον Παναγιώτη Δημητρίου, από τον Δημητρίου στον αναπληρωτή πρόεδρο Παπαχρήστο και από εκεί στον (μοναδικό υποψήφιο) Τάκη Μπαλτάκο ο οποίος σήμερα Τετάρτη 1 Ιουνίου θα εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Δήλωση της Εκτελεστικής Επιτροπής ότι η Τακτική και η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση έχουν συγκληθεί και συγκροτηθεί σύμφωνα με το Καταστατικό της Ε.Π.Ο..

2. Ανάγνωση Καταλόγου εκπροσώπων των Ενώσεων – Μελών και έλεγχος απαρτίας Τακτικής και Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης.

3. Έγκριση θεμάτων ημερήσιας διάταξης.

4. Ομιλία Πρόεδρου Εκτελεστικής Επιτροπής.

5. Ορισμός τριών (3) εκπροσώπων μελών της, για τον έλεγχο των πρακτικών της Τακτικής και της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης.

6. Ορισμός τριών (3) ψηφολεκτών.

7. Επικύρωση των πρακτικών της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Ο. της 18ης Μαρτίου 2022.

8. Έκθεση και έγκριση πεπραγμένων της Εκτελεστικής Επιτροπής της περιόδου από 01.06.2021 έως και 31.5.2022.

9. Παρουσίαση του ενοποιημένου και αναθεωρημένου Ισολογισμού και της κατάστασης αποτελεσμάτων χρήσης καθώς και της ετήσιας έκθεσης των ελεγκτών της περιόδου από 1.1.2021 έως και 31.12.2021.

10. Έγκριση χρηματοοικονομικών καταστάσεων της περιόδου από 1.1.2021 έως και 31.12.2021.

11. Έγκριση προϋπολογισμού της περιόδου από 1.1.2023 έως και 31.12.2023.

12. Ψήφιση προτάσεων Εκτελεστικής Επιτροπής Ε.Π.Ο. για τροποποίηση του Καταστατικού και του Κανονισμού που διέπει την Εφαρμογή του Καταστατικού και κωδικοποίηση των διατάξεων του.

13. Συζήτηση προτάσεων που έχουν υποβληθεί από τα Μέλη και την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. σύμφωνα με τη διαδικασία του άρθρου 28 παρ.1 του καταστατικού.

14. Ορισμός ανεξαρτήτου ορκωτού ελεγκτή για την περίοδο από 1.1.2022 έως και 31.12.2022.

15. Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής. Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής είναι ο δικαστικός αντιπρόσωπος που θα διοριστεί από τον Προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Αθηνών. Τα υπόλοιπα δύο (2) μέλη ορίζονται με ψηφοφορία από τους εκπροσώπους της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης. Εφόσον δεν διοριστεί ο κατά τα άνω δικαστικός αντιπρόσωπος ως Πρόεδρος, η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση ορίζει με ψηφοφορία και τα τρία (3) μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής.

16. Εκλογή Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Τακτική Γενική Συνέλευση και η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση θα συγκληθούν, χωρίς άλλη πρόσκληση, την επόμενη ώρα της ίδιας ημέρας, δηλαδή στις 11.00 π.μ. στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ για τις δύο Συνελεύσεις

Την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 στις 10:00 πραγματοποιούνται η Τακτική Γενική Συνέλευση και η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων Μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Οι συνελεύσεις θα διεξαχθούν στην αίθουσα ΠΑΡΘΕΝΩΝ του ξενοδοχείου GRAND HYATT ATHENS (Λεωφόρος Συγγρού 115, Αθήνα).

Η Τακτική Γενική Συνέλευση αφορά στον Απολογισμό της περασμένης χρονιάς και τον Προϋπολογισμό της επόμενης, καθώς και σε τροποποιήσεις του Καταστατικού και Κανονισμών. Η Ειδική Εκλογική Συνέλευση αφορά στην εκλογή Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο..

 

#ΕΠΟ #ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ #ΠΡΟΕΔΡΟΣ #ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/yBMCo6i
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->