Απειλές για τη ζωή του δέχεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος (βίντεο)

Απειλές για τη ζωή του δέχεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος (βίντεο)

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου επιβεβαίωσε πως ασκήθηκε έφεση κατά της απόφασης του πειθαρχικού για το κινητό τηλέφωνο, ενώ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού.  

Εκδικάστηκε την Τρίτη η έφεση που κατέθεσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσω του δικηγόρου του κατά της απόφασης του πειθαρχικού για την κατοχή κινητού τηλεφώνου.

Υπενθυμίζεται πως ο 34χρονος, που δολοφόνησε την Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, έχει αρνηθεί ότι ήταν δικό του το κινητό, αλλά και ότι έκανε βιντεοκλήση.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος του δήλωσε πως «η απόφαση θα εκδοθεί έως το τέλος της εβδομάδας» και πρόσθεσε πως «σκοπός είναι αν δεν απαλλαγεί, τουλάχιστον να μειωθεί η ποινή» προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει στην εργασία του στις φυλακές «που είναι δικαίωμα κάθε κρατούμενου».

«Η καλύτερη λύση είναι να παραμείνει στον Κορυδαλλό»

Σε ερώτηση σχετικά με το εάν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει δεχτεί απειλές από άλλους κρατουμένους φυλακών, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης απάντησε ότι «οι φυλακές Κορυδαλλού είναι από τις πιο ασφαλείς. Είναι διάφορα συμβάντα που συμβαίνουν μέσα στις φυλακές.

Και είναι επιθυμία και του ίδιου να παραμείνει εκεί καθώς συντρέχουν και λόγοι ασφάλειας για τον ίδιο. Θα κάνουμε κάποια νομική ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση».

Ο δικηγόρος επιβεβαίωσε, τέλος, πως «λόγω της δημοσιότητας που έχει λάβει η υπόθεση, έχει δεχτεί απειλές».

«Η καλύτερη λύση είναι να παραμείνει στο Κατάστημα Κράτησης του Κορυδαλλού», ξεκαθάρισε.

#ΜΠΑΜΠΗΣ_ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ #ΓΛΥΚΑ_ΝΕΡΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ #ΦΥΛΑΚΗ #ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/oUj1sLz
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη