Πισπιρίγκου: «Αναξιόπιστος ο Δασκαλάκης» - Aμφισβητεί το πόρισμα λίγο πριν την κατάθεσή της

Πισπιρίγκου: «Αναξιόπιστος ο Δασκαλάκης» - Aμφισβητεί το πόρισμα λίγο πριν την κατάθεσή της

Έτοιμη να καταθέσει δηλώνει η Ρούλα Πισπιρίγκου, εφόσον κληθεί, την ίδια στιγμή που δεν δέχεται ότι οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας σχετίζονται με εγκληματική ενέργεια.

 

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Κωνσταντίνος Ζάρδας μεταξύ άλλων τόνισε πώς η 33χρονη κατηγορούμενη προσέφυγε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά.

«Η 33χρονη αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρχει ασφυκτικός θάνατος ως προϊόν εγκληματικής ενέργειας και από εκεί και πέρα αναμένει κι εκείνη κι εμείς να δούμε το πόρισμα, πόσο καλά δομημένο και αιτιολογημένο είναι, να το κρίνουν εν συνεχεία οι αρμόδιοι ιατρικοί σύμβουλοι που έχουν και να δούμε πως θα προχωρήσουμε», είπε στο MEGA.

«Όταν επήλθαν οι θάνατοι των δύο παιδιών εκλήθησαν αρμόδιοι ιατροδικαστές και παθολογοανατόμοι. Είδαν, εξέτασαν τις σορούς των δύο παιδιών κατά τον τρόπο που ορίζει η επιστήμη τους και κατέληξαν στο αντίθετο συμπέρασμα, ότι δεν υφίσταται εγκληματική ενέργεια και ότι τα αίτια των θανάτων ήταν παθολογικά», επεσήμανε.

«Η εντολέας μου όταν είδε το πόρισμα, το συμπέρασμα της ιατροδικαστή για την Μαλένα ότι ήταν ηπατική ανεπάρκεια, επειδή δεν αιτιολογήθηκε επαρκώς και θεωρούσε ότι πάει ενδεχομένως να γίνει απόκρυψη ευθυνών από ιατρικής πλευράς, προσέφυγε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά», κατέληξε και τόνισε πως δεν θεωρεί αξιόπιστο τον Μάνο Δασκαλάκη, λόγω των αντιφάσεων που έχει υποπέσει, ενώ δεν θεωρεί ότι μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη της υπόθεσης.

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΠΑΤΡΑ #ΜΑΝΟΣ_ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/N8tOpWv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη