Η «βασίλισσα» Ζωζώ Σαπουτζάκη τρολάρει την Ελισάβετ, «τα έβαλα πρώτη εγώ»

Η «βασίλισσα» Ζωζώ Σαπουτζάκη τρολάρει την Ελισάβετ, «τα έβαλα πρώτη εγώ»

Τι κι αν οι Βρετανοί βγήκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν το πλατινένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ; Εμείς, εδώ στην Ελλάδα, έχουμε τη δική μας «βασίλισσα της νύχτας».

Η θρυλική show woman Ζωζώ Σαπουντζάκη έστειλε το δικό της μήνυμα στη βασίλισσα της Αγγλίας με αφορμή τους εορτασμούς για το πλατινένιο ιωβηλαίο. 

Μια χιουμοριστική ανάρτηση στο Instagram, η Ελληνίδα «βασίλισσα της νύχτας»...ενημερώνει τη μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου ότι εκείνη είναι που είχε «λανσάρει» πρώτη το πράσινο καπέλο και το συνολάκι που φόρεσε η Ελισάβετ την τελευταία ημέρα των εορτασμών!

«Κυριακή του Πάσχα το έβαλα πρώτη εγώ αγαπημένη μου βασίλισσα άργησες. Χρόνια πολλά και σε εσένα. Από τη βασίλισσα της νύχτας», σχολίασε η Ζωζώ Σαποντζάκη στα social media για να ακολουθήσει ένας χαμός από σχόλια των θαυμαστών της!

#ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ_ΕΛΙΣΑΒΕΤ #ΖΩΖΩ_ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗ #ΑΓΓΛΙΑ #ΡΟΥΧΑ #INSTAGRAM


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/iARc3UG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη