Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Σοκάρει η τελευταία ανάρτηση της γυναίκας που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου (βίντεο)

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Σοκάρει η τελευταία ανάρτηση της γυναίκας που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου (βίντεο)

Ο δράστης της νέας γυναικοκτονίας αρνήθηκε - όπως φαίνεται - να δεχτεί την απόφαση της γυναίκας να διακόψει οριστικά τον γάμο τους.

Συγκλονίζει και γεμίζει θλίψη η αποκάλυψη πως το θύμα της νέας γυναικοκτονίας στο Κουκάκι είχε αναρτήσει - λίγο πριν την άγιρα δολοφονία της - το τραγούδι «Ετοιμάζω ταξίδι» στο Facebook, με τον δράστη να έχει δηλώσει πως γύρισε και την βρήκε να ετοιμάζει βαλίτσες - πριν της επιτεθεί και τη μαχαιρώσει.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

ποαποαπο

Για το άγριο έγκλημά του ο άνδρας ειδοποίησε τον γιο του τηλεφωνικά - λέγοντας χαρακτηριστικά «σκότωσα τη μητέρα σου». Ο 24χρονος έτρεξε στο σπίτι όπου διέμενε η μητέρα του και την βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος και τυλιγμένη με ρούχα.

Το θύμα και ο θύτης έμεναν τελευταία κάτω από την ίδια στέγη - και ενώ βρίσκονταν σε διάσταση - καθώς πιθανά να προσπαθούσαν να δώσουν μια «ευκαιρία» στη σχέση τους.

Η γυναίκα, ωστόσο, φαίνεται πως πλέον ήταν αποφασισμένη να μετακομίσει.

Σημειώνεται πως είχαν ακόμη ένα παιδί και συγκεκριμένα μια κόρη.

#ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ #ΚΟΥΚΑΚΙ #ΘΥΜΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ #ΑΝΑΡΤΗΣΗ #FACEBOOK


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/1Y4alXT
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη