Πάτρα: Τέλη Ιουνίου καταθέτουν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της σπιτονοικοκυράς

Πάτρα: Τέλη Ιουνίου καταθέτουν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της σπιτονοικοκυράς

Σε εξέλιξη είναι η προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της Ευγενίας Κούτρα, της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη στην Πάτρα.

 Στο τέλος του μήνα αναμένεται να κληθεί για κατάθεση στην Ασφάλεια Πατρών ο Μάνος Δασκαλάκης, η Ρούλα Πισπιρίγκου και η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη και γι αυτό το λόγο αναμένεται να φτάσει κλιμάκιο αστυνομικών από την Πάτρα, εφόσον θεωρηθεί πως πρέπει να καταθέσει.

Ατομο από το περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστηρίζει πως η κατηγορούμενη και ο Μάνος Δασκαλάκης συμπαραστάθηκαν στην Ευγενία Κούτρα:

«Οταν η Κούτρα ήταν στα τελευταία της και δεν μπορούσε να αυτοεξυπηρετηθεί δεν είχε εμφανιστεί κανένας συγγενής της. Στη δε κηδεία της, παρόντες ήταν μόνο η Πισπιρίγκου, ο Δασκαλάκης και η Αλβανίδα αποκλειστική που την φρόντιζε. Λίγο αργά το θυμήθηκαν οι συγγενείς της.

Εάν ήθελαν να της φάνε την περιουσία θα είχαν φέρει συμβολαιογράφο και θα την είχαν βάλει να κάνει διαθήκη. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Οταν πέθανε, ψάχνανε να βρούνε κάποιον συγγενή για να αναλάβει τη συντήρηση του κτηρίου, την είσπραξη του ενοικίου και την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ και δεν βρίσκανε κανέναν. Πρώτη φορά έμαθε η Ρούλα για την ύπαρξη "συγγενών" που "ενδιαφέρονται" από τα ΜΜΕ μετά την δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση της Τζωρτζίνας.

 

#ΠΑΤΡΑ #ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ #ΜΑΝΟΣ_ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/asC0zyu
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη