Δωρεάν διανομή Καινών Διαθηκών σε Καρδίτσα και Φθιώτιδα


Το μη κερδοσκοπικό, φιλανθρωπικό Σωματείο «Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση» διοργανώνει το εθελοντικό πρόγραμμα «Κάθε Σπίτι», που αφορά τη δωρεάν διανομή  50.000 Καινών Διαθηκών από 3-9 Ιουλίου στους νομούς Καρδίτσας και Φθιώτιδας. Οι  Καινές Διαθήκες είναι μεταφρασμένες στη δημοτική γλώσσα, έκδοσης της Ελληνικής  Βιβλικής Εταιρείας και εγκεκριμένες από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της  Ελλάδας. Για 15η συνεχόμενη χρονιά, εθελοντές κάθε ηλικίας από την Ελλάδα και το  εξωτερικό, θα μοιράσουν από πόρτα σε πόρτα τον Λόγο του Θεού, με απώτερο σκοπό  κάθε ελληνικό σπίτι να αποκτήσει το ευαγγέλιο. 

Οι Καινές Διαθήκες έχουν μεταφραστεί στη δημοτική από τους καθηγητές  Πανεπιστημίου Π. Βασιλειάδη, Ιωάν. Γαλάνη, Γ. Γαλίτη και Ιωάν. Καραβιδόπουλο και η  αγορά τους βασίζεται αποκλειστικά σε δωρεές Ελλήνων και φιλελλήνων συνανθρώπων  μας. Μέχρι σήμερα έχουν διανεμηθεί μέσα σε 15 χρόνια συνεχών προγραμμάτων πάνω από 1,3 εκατομμύρια αντίτυπα σε 7.158 χωριά και σε νησιά, δηλαδή στο 80% της  ελληνικής επικράτειας. 

Η ΕΙΕ με έδρα την Αθήνα, προσφέρει από το 1981 κοινωνικό έργο, με προσφορά υλικής  και ηθικής βοήθειας, σε συνανθρώπους μας, που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης.  Λυδίας 12, Αθήνα, Τ.Κ. 115 27, τηλ. : 210 7754847 

Ιστοσελίδα: www.kathespiti.gr ellinikiierapostolikienosi.gr 

email: info@kathespiti.gr


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη