Παραλαβή νέου υπερσύγχρονου υδροφόρου οχήματος με φυσικό αέριο στο Δήμο Λαμιέων

Στην διαρκή αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του στόλου των οχημάτων καθαριότητας αλλά και πυρόσβεσης προχωρά ο Δήμος Λαμιέων με τελευταίο απόκτημα μια υπερσύγχρονη υδροφόρα που πληροί όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και κυριότερα με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα καθώς λειτουργεί με την χρήση φυσικού αερίου εξοικονομώντας παράλληλα στο μέγιστο δυνατό βαθμό τους οικονομικούς πόρους.

Το νέο υπερσύγχρονο υδροφόρο όχημα, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2, ωφέλιμης χωρητικότητας 10.000lt, το οποίο φέρει αντλία πυρόσβεσης, σύστημα πλύσης δρόμων, ποτίσματος και πυρόσβεσης, έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα ανανέωσης που υλοποιείται το τελευταίο διάστημα στο Δήμο Λαμιέων με ενεργειακά αποδοτικότερα οχήματα, με στόχο τον σεβασμό στο περιβάλλον, την καθαριότητα στην πόλη και τα Δημοτικά Διαμερίσματα καθώς και την συνδρομή σε έκτακτα περιστατικά.

Ο Δημάρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος αλλά και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Κώστας Μουστάκας δήλωσαν χαρακτηριστικά πως ο σεβασμός στον πολίτη για μια καθαρή, λειτουργική και ασφαλή πόλη παραμένει ακλόνητη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της Δημοτική Αρχής με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας του. 









Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη