Ηχηρό μήνυμα του αρχηγού ΓΕΣ: Είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε απειλή (βίντεο)

eurokinissi

Μήνυμα στις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και σε όποιον επιβουλεύεται την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας έστειλε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης.

«Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή» τόνισε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού από την Καλαμάτα όπου βρέθηκε για τη διάρκεια των εγκαινίων των Ξενώνων Φρουράς, αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης.

«Πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι, να μην φοβάστε, είμαστε ισχυρότεροι από ποτέ» ανέφερε ο αντιστράτηγος Λαλούσης και συνέχισε: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή και στέλνουμε ένα μήνυμα ετοιμότητας αντιμετώπισης οποιασδήποτε πρόκλησης και διασφάλισης της εδαφικής μας ακεραιότητας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Άρα, λοιπόν, να μην φοβάστε, να κοιμάστε ήσυχοι».

{https://www.youtube.com/watch?v=hg8oh7FMqsA}

#ΓΕΣ #ΑΡΧΗΓΟΣ_ΓΕΣ #ΤΟΥΡΚΙΑ #ΕΝΟΠΛΕΣ_ΔΥΝΑΜΕΙΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/GR7BY9m
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη