Κατηγορούμενος για οπλοκατοχή έβγαλε όπλο μέσα σε δικαστήριο στο Ναύπλιο

pixabay

Κατηγορούμενος για οπλοκατοχή που δικαζόταν στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο του Ναυπλίου θεώρησε καλή ιδέα να βγάλει... όπλο μέσα στο δικαστικό μέγαρο.

Απίστευτες σκηνές στο δικαστικό μέγαρο του Ναυπλίου. Ένας κατηγορούμενος για οπλοκατοχή, όχι μόνο πέρασε ένα αεροβόλο όπλο μέσα στη δικαστική αίθουσα αλλά είχε τη φαεινή ιδέα να το παρουσιάσει ενώπιον των δικαστών.

Γιατί; Μα για να τους αποδείξει ότι δεν θα μπορούσε μ' αυτό να θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή.

Στην θέα του όπλου οι δικαστικοί λειτουργοί "πάγωσαν", όπως αναφέρει το pelop.gr και όπως ήταν επόμενο διέκοψαν αμέσως τη δίκη και διέταξαν τη σύλληψη του αφελούς νεαρού, ο οποίος αφοπλίστηκε από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, που του άσκησε μια ακόμη δίωξη με ανάλογες κατηγορίες συν αυτής της διατάραξης δικαστικής αίθουσας και τον παρέπεμψε να δικαστεί για… δεύτερη φορά με την αυτόφωρη διαδικασία!

#ΝΑΥΠΛΙΟ #ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ #ΟΠΛΑ #ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ #ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/IA6XZup
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη