Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν: «Ο Αναγνωστόπουλος πρέπει να υποφέρει πριν βρεθεί κάποιος να τον βγάλει από τη μέση»

Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν: «Ο Αναγνωστόπουλος πρέπει να υποφέρει πριν βρεθεί κάποιος να τον βγάλει από τη μέση»

Ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν τόνισε πώς «ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πρέπει να υποφέρει πριν βρεθεί κάποιος να τον βγάλει από τη μέση».

Ύστερα από τις δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου πως φοβάται για τη ζωή του μετά τη μεταγωγή του στις φυλακές Μαλανδρίνου, ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν ξέσπασε δηλώνοντας πώς «πρέπει να υποφέρει ο πιλότος πριν κάποιος τον βγάλει από τη μέση».

Ο πατέρας της δολοφονημένης κοπέλας, μιλώντας στη Daily Mail τόνισε: 

«Φαίνεται ότι δεν είναι ικανοποιημένος στις νέες φυλακές και θέλει να επιστρέψει στον Κορυδαλλό, όπου θα νιώθει πιο ασφαλής. Πιστεύει ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα, ίσως και περισσότερα συμβόλαια θανάτου σε βάρος του», είπε αρχικά ο Ντέιβιντ Κράουτς και πρόσθεσε: «Εκτιμώ ότι οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρεφόταν πριν σκοτώσει την κόρη μου, είναι πρόθυμοι να τον κάνουν να σωπάσει, στην περίπτωση που προσπαθήσει να κάνει κάποιου είδους συμφωνία. Η δική μου αίσθηση είναι ότι πρέπει να υποφέρει κάποια χρόνια πριν βγει από τη μέση και θα πρέπει να γίνει αργά».

Ο Αναγνωστόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες μοιράζεται το κελί του με έναν βαρυποινίτη και ο ίδιος καθώς και ο δικηγόρος του εκφράζουν ανησυχίες για τη σωματική του ακεραιότητα.

#ΚΑΡΟΛΑΙΝ #ΜΠΑΜΠΗΣ_ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ #ΓΛΥΚΑ_ΝΕΡΑ #ΦΥΛΑΚΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/T8afwiV
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη