-->

Με την στήριξη της ΑΔΕΔΥ η στάση εργασίας των νοσοκομειακών

Με την στήριξη της ΑΔΕΔΥ η στάση εργασίας των νοσοκομειακών

Με την στήριξη της ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί η κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ και της ΟΕΝΓΕ στις 22/06/2022

Η ΑΔΕΔΥ με ανακοίνωση της γνωστοποιεί την διευκόλυνση των εργαζομένων του ειδικού προγράμματος 4.000 του ΟΑΕΔ για συμμετοχή στην κινητοποίηση 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει την Πανελλαδική Πανυγειονομική κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ και της ΟΕΝΓΕ, που πραγματοποιείται την Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022, καθώς και τη συγκέντρωση που θα γίνει την ίδια μέτρα στις 9:00πμ, στην πλατεία Μαβίλη και την πορεία που θα ακολουθήσει προς το Υπουργείο Υγείας.

Ταυτόχρονα, η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλύπτει συνδικαλιστικά όλους τους συναδέλφους, που εργάζονται στα ειδικά προγράμματα 4.000 και 1.135 του ΟΑΕΔ (ΔΥΠΑ) στους φορείς υγείας όπως ο ΕΟΦ και ο ΕΟΠΥΥ και κηρύσσει γι' αυτούς διευκολυντική στάση εργασίας από τις 8:00πμ έως τις 3:00μμ, για να μπορούν να λάβουν μέρος στην Πανυγειονομική κινητοποίηση.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη του Λεκανοπεδίου να δώσουν το «παρών», τόσο στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Μαβίλη, όσο και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς το Υπουργείο Υγείας.

#ΑΔΕΔΥ #ΣΤΑΣΗ_ΕΡΓΑΣΙΑΣ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/0tHQuar
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->