Ανδρουλάκης για αμβλώσεις: «Κατά μέτωπο επίθεση στα δικαιώματα των γυναικών»

Ανδρουλάκης για αμβλώσεις: «Κατά μέτωπο επίθεση στα δικαιώματα των γυναικών»

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Νίκος Ανδρουλάκης σχολίασε την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για τις αμβλώσεις. 

«Η ανατροπή της ιστορικής απόφασης #RoeVsWade από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, που ουσιαστικά ποινικοποιεί την πρόσβαση στην άμβλωση, είναι μία κατά μέτωπο επίθεση στα δικαιώματα των γυναικών και μία ακόμα δραματική υπενθύμιση ότι σε μία εποχή που η συντήρηση αντεπιτίθεται, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης με ανάρτηση στους λογαριασμούς του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ με την οποία ανατρέπεται το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση.

Ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε πώς «όπως δείχνει η πραγματικότητα και στην Πολωνία, η νομική απαγόρευση των αμβλώσεων δεν είναι μόνο μία κατάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων του ανθρώπου αλλά θα έχει τραγικά αποτελέσματα αυξάνοντας τους κινδύνους για τη ζωή των γυναικών».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καταλήγει με το HASTAG: «#mybodymyright»,

{https://twitter.com/androulakisnick/status/1540380834120728582?s=20&t=S8jDAyhxdX6_QHfqOU8Xgw}

#ΝΙΚΟΣ_ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ #ΗΠΑ #ΑΜΒΛΩΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Si9jpo1
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη