Κρήτη: Η συγκλονιστική στιγμή που τουρίστας πνίγεται σε ταβέρνα και τον σώζει άλλος θαμώνας (βίντεο)

Κρήτη: Η συγκλονιστική στιγμή που τουρίστας πνίγεται σε ταβέρνα και τον σώζει άλλος θαμώνας (βίντεο)

Την ζωή ενός πελάτη έσωσε ένας θαμώνας ταβέρνας στις 23 Ιουνίου οπότε και έλαβε χώρα το περιστατικό, όταν ο πρώτος πνίγηκε με ένα κομμάτι… πεπόνι.

Ένα κομμάτι πεπόνι παραλίγο να αποβεί μοιραίο για έναν τουρίστα που απολάμβανε τις διακοπές του στην Κρήτη και έτρωγε σε μια ταβέρνα του νησιού.

Σύμφωνα με το Creta24, το περιστατικό σημειώθηκε στις 23 Ιουνίου, στην περιοχή της Πλάκας Αποκορώνου, όταν ένας θαμώνας ο Κώστας Βασιλαράς, έσωσε ένα τουρίστα ο οποίος βρισκόταν σε ταβέρνα της περιοχής όταν κόντεψε να χάσει τη ζωή του, από ένα κομμάτι πεπονιού! 

Όπως είπε ο νεαρός Κώστας, εκείνη την ημέρα έτυχε να βρίσκεται στο μαγαζί της συντρόφου του, προκειμένου να απολαύσει έναν καφέ, χωρίς να φανταστεί κανείς το τι θα ακολουθούσε. Λίγο αργότερα, αντιλήφθηκε έναν άνδρα, ο οποίος πνιγόταν με το φαγητό του.

«Ξέρω από πρώτες βοήθειες και αμέσως έσπευσα να βοηθήσω. Αρχικά, τον είχε πιάσει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας ο οποίος είναι και ο πατέρας της κοπέλας μου. Όμως δεν μπορούσε να τον βοηθήσει σωστά. Άμεσα, έπιασα τον άνθρωπο, του έκανα τη λαβή Heimlich και τον έσωσα» μας ανέφερε ο νεαρός Κώστας.

{https://youtu.be/_Z6bWkLDZNI}

#ΚΡΗΤΗ #ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ #ΠΕΠΟΝΙΑ #ΠΝΙΓΜΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/NIGTS6z
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη