Συναγερμός για φωτιά στη Λούτσα: «Δεν απειλείται ο οικισμός» δηλώνει ο δήμαρχος (εικόνες, βίντεο)

Συναγερμός για φωτιά στη Λούτσα: «Δεν απειλείται ο οικισμός» δηλώνει ο δήμαρχος (εικόνες, βίντεο)

Η φωτιά έχει ξεσπάσει κοντά στην οδό Μακεδονομάχων και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ξεκίνησε από κάποιο οικόπεδο της περιοχής για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους.

 

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12:25 το μεσημέρι της Δευτέρας σε στη συμβολή οδών Μακεδονομάχων και Νικηταρά στην Αρτέμιδα Σπάτων.

Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση και βρίσκεται κοντά σε σπίτια.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Δημήτρη Μάρκου, δημάρχου Σπατών, στον ΑΝΤ1, η φωτιά αυτή την ώρα έχει κατεύθυνση προς τον λόφο, με αποτέλεσμα να μην απειλεί τον οικισμό.

Οι καιρικές συνθήκες είναι καλές - καθώς δεν πνέουν ισχυροί άνεμοι - ενώ η εγγύητα με τη θάλασσα επιτρέπει τον γρήγορο ανεφοδιασμό των εναέριων μέσων που συνδράμουν στην κατάσβεση της φωτιάς.

φωτια

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, στην περιοχή έχουν σπεύσει 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα.

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συνδράμουν επίσης 2 αεροσκάφη καθώς και ένα ελικόπτερο.

Οι πρώτες εικόνες που αναρτούν πολίτες

#ΛΟΥΤΣΑ #ΦΩΤΙΑ_ΤΩΡΑ #ΦΩΤΙΑ #ΑΡΤΕΜΙΔΑ #ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/9D25q4J
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη