Πάτρα - Δολοφονία Χέντερσον: Σήμερα αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου

Πάτρα - Δολοφονία Χέντερσον: Σήμερα αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου

Σήμερα αναμένεται η έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου (σε δεύτερο βαθμό) για την υπόθεση της δολοφονίας του Αμερικανού τουρίστα Μπακάρι Χέντερσον.

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του Αμερικανού Μπακαρί Χέντερσον, που είχε διακοπεί στις 2 Ιουνίου.

Κατά πληροφορίες του pelop.gr, παρόντες στη σημερινή διαδικασία θα είναι για ακόμα μια φορά οι γονείς του δολοφονηθέντος.

Μετά τις αγορεύσεις των δικηγόρων αναμένεται η έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου για τους κατηγορούμενους.

Υπενθυμίζεται πως η εισαγγελέας είχε προτείνει την την ενοχή όλων για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού με ενδεχόμενο δόλο και για τους έξι κατηγορούμενους.

Η υπόθεση για τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα στον Λαγανά Ζακύνθου, το 2017, εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών μετά την έφεση που άσκησε ο εισαγγελέας, θεωρώντας ότι η ποινή που επιβλήθηκε σε προηγούμενο βαθμό, δεν ήταν αντίστοιχη του αδικήματος που συγκλόνισε την κοινωνία της Ζακύνθου αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.

#ΑΠΟΦΑΣΗ #ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ #ΠΑΤΡΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ #ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ #ΖΑΚΥΝΘΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/1Sh58EA
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη