-->

Μπακογιάννης: «Το ΠΑΜΕ τοποθέτησε τις κόκκινες φορητές τουαλέτες στην οδό Πανεπιστημίου»

Μπακογιάννης: «Το ΠΑΜΕ τοποθέτησε τις κόκκινες φορητές τουαλέτες στην οδό Πανεπιστημίου»

«Δεν μπορεί η πόλη να κλείνει με το παραμικρό, για ψύλλου πήδημα και να παίζουμε με τα νεύρα των Αθηναίων», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης

Για το θέμα που έγινε viral στα social media, σχετικά με τις δέκα χημικές τουαλέτες που τοποθετήθηκαν την Παρασκευή στην οδό Πανεπιστημίου, πήρε θέση ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων ο κ. Μπακογιάννης αποκάλυψε ότι οι κόκκινες φορητές τουαλέτες δεν τοποθετήθηκαν στο σημείο από τον Δήμο, αλλά από το ΠΑΜΕ.

«Το ΠΑΜΕ τοποθέτησε αυτές τις τουαλέτες. Εμείς ζητήσαμε άμεσα να απομακρυνθούν, όπως και έγινε» ανέφερε ο Δήμαρχος Αθηναίων εστιάζοντας, όμως, στο πραγματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη και συγκεκριμένα στο γεγονός ότι αυτή την εβδομάδα το κέντρο της Αθήνας... έκλεισε αυθαίρετα τρεις φορές, προκαλώντας κυριολεκτικά «έμφραγμα» στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της αλλά και μεγάλη αναστάτωση στους οδηγούς.

«Η ουσία είναι ότι αν πάρετε το ημερολόγιο της πόλης, θα δείτε ότι την Πέμπτη το βράδυ η πόλη είχε κλείσει. Την Παρασκευή το πρωί η Πανεπιστημίου πάλι είχε κλείσει. Παρασκευή απόγευμα, η Πανεπιστημίου πάλι έκλεισε. Ε συγγνώμη, δεν γίνεται αυτό! Δεν μπορούμε να παίζουμε με τα νεύρα όλων των Αθηναίων. Δεν μπορεί η πόλη να κλείνει με το παραμικρό και για ψύλλου πήδημα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης, προσθέτοντας στο τέλος της συνέντευξης ότι «εμένα η δουλειά μου είναι να εκφράζω τα συναισθήματα, την οργή και την αγανάκτηση των Αθηναίων. Δεν υπάρχει περίπτωση να το βάλω κάτω. Θα βγαίνω και θα το λέω».

#ΚΩΣΤΑΣ_ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ #ΠΑΜΕ #ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ #ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/vp9P5b7
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->