Νέος συναγερμός στις ΗΠΑ: Τρεις νεκροί και πολλοί τραυματίες από πυροβολισμούς στη Φιλαδέλφεια

ΑΠΕ - ΜΠΕ, φωτογραφία αρχείου

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 11 τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στη μέση του δρόμου στη Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις οδούς Second και South Streets, με τις Αρχές να κάνουν λόγο για «πολλούς ενόπλους».

Όπως αναφέρει το ABC News, έχουν εντοπιστεί δύο όπλα, ωστόσο δεν φαίνεται πως έχουν γίνει συλλήψεις για την ώρα.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι μία 25χρονη γυναίκα και ένας 22χρονος άνδρας. Οι πυροβολισμοί ξέσπασαν στην πολυσύχναστη συνοικία South Street της πόλης κοντά στην 3η οδό λίγο πριν τα μεσάνυχτα, είπε η αστυνομία της Φιλαδέλφειας στο WPVI.

Οι αστυνομικοί άκουσαν πολλούς πυροβολισμούς και έσπευσαν στην περιοχή, όπου είδαν «πολλούς ενεργούς σκοπευτές» να πυροβολούν προς το πλήθος, είπε ο επιθεωρητής στον σταθμό.

Ένας αξιωματικός πυροβόλησε εναντίον ενός ένοπλου, είπε η αστυνομία. Δεν είναι σαφές αν χτυπήθηκε.

Τουλάχιστον ένας σκοπευτής έριξε με το όπλο του, το οποίο ήταν εξοπλισμένο με «έναν εκτεταμένο γεμιστήρα», ανέφερε το Philadelphia Inquirer.

«Τρεις από αυτούς τους ανθρώπους, δύο άνδρες και μία γυναίκα, διαπιστώθηκαν νεκροί με το που έφτασαν σε νοσοκομεία, έχοντας υποστεί πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς», είπε ο επιθεωρητής.

Ο Joe Smith, 23 ετών, περίμενε έξω από το Theatre of the Living Arts όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί μόλις λίγα μέτρα απο το θέατρο, είπε στα τοπικά Μέσα. «Μόλις ξεκίνησε, δεν πίστευα ότι θα σταματήσει. Ακούγαμε ουρλιαχτά και κραυγές».

Ο ίδιος μόλις άκουσε πυροβολισμούς, σκέφτηκε τα πρόσφατα μακελειά στο Ουβάλντε του Τέξας και στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης.

«Πολλοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί. Παρακαλώ αποφύγετε την περιοχή», δήλωσε το Αστυνομικό Τμήμα της Φιλαδέλφειας λίγο πριν τη 1 π.μ. το πρωί της Κυριακής.

{https://twitter.com/PhillyPolice/status/1533312362928906243}

#ΗΠΑ #ΝΕΚΡΟΙ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ #ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/0tkIB6l
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη