Θέμης Αδαμαντίδης για τζόγο: Δεν το καυχιέμαι αλλά δεν ενοχλώ κάποιον (βίντεο)

Θέμης Αδαμαντίδης για τζόγο: Δεν το καυχιέμαι αλλά δεν ενοχλώ κάποιον (βίντεο)

Στο περιστατικό της σύλληψής του από λέσχη στη διάρκεια της καραντίνας αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο δημοφιλής τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης.

Για τη σχέση του με τον τζόγο αλλά και τα περιστατικά κατά τα οποία συνελήφθη – στη μια περίπτωση εν μέσω καραντίνας – σε λέσχη μίλησε σε συνέντευξή του ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια την Πέμπτη, ανέφερε πως «δεν το καυχιέμαι όμως δεν το κρύβω» και συμπλήρωσε «Δεν ενοχλώ κάποιον. Απεναντίας με ενοχλεί το να σου επιβάλλουν ή να σου υποδεικνύουν πού να πας» τονίζοντας μάλιστα πως ο τζόγος τον έχει πλέον κουράση.

 

Όπως μάλιστα ανέφερε ο τραγουδιστής ενοχλήθηκε από το ότι το θέμα πήρε διάσταση «Από τη στιγμή που θα μπορούσα να είχα φύγει 'λαμογίστικα'… θεώρησα ότι πρέπει να πληρώσω το τίμημα».

«Πάω εκεί που αυτός ο άνθρωπος θα έρθει να μου επιστρέψει κάποια χρήματα στη δουλειά μου… Είναι σαν να θες να το διαιωνίσεις αυτό και να δώσεις διάσταση. Για ποιο λόγο; Εγώ δεν πήγαινα εκεί κι έπαιρνα τηλέφωνο, ελάτε παιδιά είμαι εκεί. Με ενόχλησε γιατί τη στιγμή που θα μπορούσα να είχα φύγει, θεώρησα ότι πρέπει να πληρώσω το τίμημα. Έχει δεν έχει κόστος, δεν θα κάτσω να σκάσω. Πάνω από όλα βάζω πως αισθάνομαι εγώ και πως δεν πιέζομαι».

#ΤΖΟΓΟΣ #ΘΕΜΗΣ_ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ #ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ #ΣΥΛΛΗΨΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/u6KbSvW
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη