Σοκαριστικό βίντεο: Οδηγός πατάει γάτα με το ΙΧ και γελά μπροστά στα μάτια των ιδιοκτητών της

Σοκαριστικό βίντεο: Οδηγός πατάει γάτα με το ΙΧ και γελά μπροστά στα μάτια των ιδιοκτητών της

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει έναν οδηγό στην Βρετανία να πατάει με το αυτοκίνητο του μια γατούλα μπροστά στα μάτια των ιδιοκτητών της και στη συνέχεια γελά.

Το σοκαριστικό περιστατικό καταγράφηκε από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας στο Δυτικό Yorkshire, ενώ στις εικόνες διακρίνεται το νεαρό ζευγάρι – Alicia Robinson και Robin Newsome – όταν αντιλαμβάνεται τι είχε συμβεί με τον μικρό γάτο τους, Ice.

Πληροφορίες της Daily Mail αναφέρουν ότι οι ιδιοκτήτες της γατούλας βρίσκονταν στο σπίτι τους στο Halifax, στο Δυτικό Yorkshire, όταν την Τρίτη, 7 Ιουνίου ένας οδηγός χτύπησε τον μόλις ενός έτους Ice.

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός μιας λευκής BMW πατάει το γατί και στη συνέχεια βγαίνει από το αυτοκίνητο και αρχίζει να γελά πιστεύοντας ότι έγινε κάτι αστείο:

Βγήκε από το αυτοκίνητο και το θεώρησε αστείο. Απλώς κατέστρεψε την οικογένειά μας, ανέφερε ο νεαρός

Το ζώο διακομίστηκε στον κτηνίατρο, όμως δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Οι ιδιοκτήτες του ζητούν αποζημίωση από τον οδηγό του αυτοκινήτου, ενώ σκοπεύουν να τον καταγγείλουν στην αστυνομία.

#ΓΑΤΑ #ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ #ΠΕΘΑΝΕ #ΒΡΕΤΑΝΙΑ #ΟΔΗΓΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/MCX4svY
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη