Άγρια δολοφονία στην Ξάνθη, τον μαχαίρωσε μετά από έντονο καβγά

Άγρια δολοφονία στην Ξάνθη, τον μαχαίρωσε μετά από έντονο καβγά

Νέο έγκλημα στην Ξάνθη με τη δολοφονία 46χρονου άντρα, στα χέρια της αστυνομίας ο δράστης.

Το έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης με τον δράστη να βγάζει ένα μαχαίρι και να το καρφώνει στο σώμα του 46χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 42χρονο δράστη ο οποίος σύμφωνα με την ΕΡΤ είχε το τελευταίο διάστημα έντονους διαπληκτισμούς για οικονομικά θέματα με το θύμα.

Η δολοφονία σημειώθηκε τον οικισμό Κιμμερίων στην Ξάνθη, με τους κατοίκους του χωριού να ειδοποιούν ασθενοφόρο για τον τραυματία που εκείνη τη στιγμή χαροπάλευε και την αστυνομία για τη σύλληψη του δράστη.

Για το έγκλημα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις εντός της ημέρας, μέσα από τις οποίες εκτός από τις ακριβείς συνθήκες της δολοφονίας, θα μάθουμε και τα όσα είχαν προηγηθεί ανάμεσα σε δράστη και θύμα.

#ΞΑΝΘΗ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ #ΚΑΒΓΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/UDXZRfb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη