Θεσσαλονίκη: Ομόφωνα ένοχος ο γιατρός που σκότωσε τη μεσίτρια και πέταξε τη σορό της σε χαράδρα

Θεσσαλονίκη: Ομόφωνα ένοχος ο γιατρός που σκότωσε τη μεσίτρια και πέταξε τη σορό της σε χαράδρα

Ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο κρίθηκε ο 43χρονος αγγειοχειρουργός για το θάνατο της 36χρονης μεσίτριας, τη σορό της οποίας προσπάθησε να εξαφανίσει στη συνέχεια.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο τον αθώωσε για το αδίκημα της περιύβρισης νεκρού. 

«Ήταν τραγικό ιατρικό λάθος για το οποίο λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν είχα πρόθεση να κάνω κακό, δεν είχα καμία πρόθεση να σκοτώσω» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κατηγορούμενος κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 36χρονη μεσίτρια, είχε εξαφανιστεί τον Απρίλιο του 2017, μετά από επίσκεψή της στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και βρέθηκε νεκρή σε απόκρημνη περιοχή της Χαλκιδικής.

Η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, είχε επισκεφθεί το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο σε ημέρα γενικής εφημερίας για να υποβληθεί σε θεραπεία αφαίρεσης κιρσών από τα πόδια.

Αφού ο γιατρός την οδήγησε σε εγκαταλελειμμένο χώρο του νοσοκομείου, της χορήγησε δύο ισχυρά αναισθητικά φάρμακα, τα οποία, σύμφωνα με όσα είχαν καταθέσει μάρτυρες στην πρωτόδικη δίκη, δεν ήταν απαραίτητα για τέτοιου είδους επεμβάσεις.

Τα αναισθητικά φαίνεται ότι προκάλεσαν στη γυναίκα άπνοια και αναπνευστική καταστολή, με συνέπεια να επέλθει ο θάνατός της.

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τη δικογραφία, οδήγησε τη σορό της γυναίκας στη Χαλκιδική, πετώντας το πτώμα της σε γκρεμό στο Παλιούρι, όπου βρέθηκε τα επόμενα 24ωρα σε κατάσταση αποσύνθεσης.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΓΙΑΤΡΟΣ #ΜΕΣΙΤΡΙΑ #ΧΑΡΑΔΡΑ #ΣΟΡΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/E75Y9hS
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη