Τουλάχιστον μία εβδομάδα στη θάλασσα το ακέφαλο πτώμα, νέες πληροφορίες από το Λιμεναρχείο

Τουλάχιστον μία εβδομάδα στη θάλασσα το ακέφαλο πτώμα, νέες πληροφορίες από το Λιμεναρχείο

Στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα διαβιβάζονται τα δείγματα DNA που ελήφθησαν από την ημιτελή σορό άνδρα – αγνώστων στοιχείων έως τώρα – που εντοπίστηκε την Κυριακή στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η νεκροψία – νεκροτομή στην ακέφαλη σορό που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, με τα ευρήματα να «δείχνουν» ότι το πτώμα βρισκόταν στο νερό τουλάχιστον επτά με δέκα ημέρες.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, μάλιστα, εκτός από τα δείγματα DNA που θα σταλούν στην Αθήνα, θα διενεργηθεί επίσης και δακτυλοσκοπική εξέταση στο αρμόδιο Τμήμα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Η συγκεκριμένη εξέταση έχει στόχο την εμφάνιση αποτυπωμάτων, μη ορατών με γυμνό μάτι.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης έδωσε νωρίτερα νέα στοιχεία για το πτώμα του άνδρα που εντοπίστηκε από ψαρά στο Καλοχώρι, καλώντας τους πολίτες να συνδράμουν για να ξετυλιχτεί το κουβάρι της σκοτεινής υπόθεσης.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο νεκρός άνδρας φέρει τατουάζ στο εσωτερικό μέρος του αριστερά μπράτσου, που απεικονίζει ένα βέλος περίπου δέκα εκατοστών, πάνω στο οποίο αναγράφεται με καλλιγραφικούς χαρακτήρες η λέξη «sara» ή «sava».

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης καλεί τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι για το άτομο που περιγράφεται ή έχουν αγνοούμενο άτομο με παρόμοια χαρακτηριστικά, να τηλεφωνήσουν οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου στο Γραφείο Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου στο τηλέφωνο 2313325800.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΑΚΕΦΑΛΟ_ΠΤΩΜΑ #ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ #DNA


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/pRLjAkr
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη