-->

Κρήτη: Ο μασέρ του ξενοδοχείου το... παρατράβηξε και ο σύζυγος της κυρίας τον ξυλοφόρτωσε

Κρήτη: Ο μασέρ του ξενοδοχείου το... παρατράβηξε και ο σύζυγος της κυρίας τον ξυλοφόρτωσε

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο, όταν ένας μασέρ έβαλε τα χέρια του εκεί που δεν... έπρεπε με αποτέλεσμα να τον ψάχνει ο σύζυγος της κυρίας.

Μετά την ολοκλήρωση του μασάζ, ο σύζυγός βρήκε τον μασέρ και άρχισε να τον ξυλοφορτώνει, με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν για ώρα να τους χωρίσουν. Η γυναίκα υποστηρίζει ότι αυτό που πλήρωσε μόνο χαλαρωτικό μασάζ δεν ήταν, αφού όπως λέει, ο μασέρ την θώπευε και συνέχιζε να το κάνει παρά τις διαμαρτυρίες της. Τον πλήρωσε επειδή όπως είπε φοβήθηκε, μην παρεκτραπεί ακόμα περισσότερο...

Το περιστατικό σημειώθηκε σύμφωνα με την καταγγελία σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου με την πελάτισσα να πληρώνει και στη συνέχεια να πηγαίνει στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για να κάνει τη σχετική καταγγελία.

Η 34χρονη από την Ολλανδία εξιστόρησε τα όσα διαδραματίστηκαν στην αίθουσα του μασάζ στο σύζυγο της, με τον δεύτερο να βρίσκει τον 47χρονο και να τον ξυλοκοπεί.

Πάντως, σύμφωνα με το cretapost.gr, καταγγελία στην αστυνομία για ξυλοδαρμό δεν έχει γίνει. Πάντως, ο 47χρονος μασέρ αρνείται τις κατηγορίες

#ΚΡΗΤΗ #ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ #ΜΑΣΑΖ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/U8kL4oH
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->