-->

Ολυμπιακός: Ο Μοντέστο φεύγει, ο Ντε Σάνκτις έρχεται(;)

Ολυμπιακός: Ο Μοντέστο φεύγει, ο Ντε Σάνκτις έρχεται(;)

Κινητικότητα φαίνεται πως επικρατεί στον Ολυμπιακό καθώς κόσμος... πάει κι έρχεται για τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, είναι πιθανή η αποχώρηση του Φρανσουά Μοντέστο ο οποίος θα αναλάβει τη Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με δημοσίευμα Gazzetta dello Sport

«Ο Αντριάνο Γκαλιάνι θα προσλάβει τον Φρανσουά Μοντέστο, έναν από τους αρχιτέκτονες της ανάπτυξης του Ολυμπιακού, ειδικά σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τα τελευταία χρόνια», αναφέρει η ιταλική εφημερίδα προσθέτοντας πως ο Γάλλος κρύβεται πίσω και από την επιτυχία της Νότιγχαμ, ιδιοκτησίας επίσης του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η Μόντσα ανέβηκε φέτος στην Serie A και θέλει να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Για τον Μοντέστο το ιταλικό πρωτάθλημα δεν είναι άγνωστο, καθώς είχε αγωνιστεί από το 1999 μέχρι το 2004 στην Κάλιαρι.

{https://twitter.com/Gazzetta_it/status/1534096357404905472?s=20&t=kfwZ5QOzwjU4Gfxg8gj24g}

Την ίδια ώρα οι Ιταλοί συνδέουν το σενάριο για τη μετακίνηση του Μοντέστο και με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις, που φέρεται να είχε επαφές και στην Ελλάδα με τους πρωταθλητές.

Ο ρεπόρτερ Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο αναφέρει πως ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις είναι φαβορί για τη θέση του αθλητικού ή τεχνικού διευθυντή στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μάλιστα, αναφέρει πως ο άλλοτε τερματοφύλακας ομάδων όπως η Γιουβέντους, η Νάπολι, Ρόμα και η Σεβίλλη, είχε έρθει για επαφές στην Αθήνα. O 45χρονος μετά το τέλος της καριέρας του το 2017 έγινε αρχικά γενικός αρχηγός στη Ρόμα και εν συνεχεία ήταν ο άμεσος συνεργάτης του τεχνικού διευθυντή Τιάγκο Πίντο.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στη λίστα βρίσκεται και ο Βάλτερ Σαμπατίνι, που από τον Ιανουάριο μέχρι το Μάιο ήταν τεχνικός διευθυντής στη Σαλερνιτάνα, ωστόσο ο Ντι Μάρτζιο αναφέρει πως «ο Ντε Σάνκτις βρίσκεται στην pole position».

{https://twitter.com/DiMarzio/status/1533934648824320001?s=20&t=L_KbxuhPazw0DBN3aHIfTA}

#ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/f2zRxSv
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->