Μίνα Γκάγκα: «Δεν είναι εύκολο να κολλήσει κανείς ευλογιά των πιθήκων»

Μίνα Γκάγκα: «Δεν είναι εύκολο να κολλήσει κανείς ευλογιά των πιθήκων»

Για τα νέα κρούσματα της ευλογιάς των πιθήκων στη χώρα μας αλλά και στην πορεία της πανδημίας του κορονοϊού αναφέρθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

 

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας  εμφανίστηκε καθησυχαστική σχετικά με την ευλογιά των πιθήκων λέγοντας πως «δεν είναι εύκολο να κολλήσει κανείς τη νόσο των πιθήκων, χρειάζεται πολύ στενή επαφή, για αυτό άλλωστε και τα κρούσματα διατηρούνται στα χαμηλά αυτά επίπεδα».

Όσο για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού και τον επαναληπτικό εμβολιασμό από το φθινόπωρο, ξεκαθάρισε ότι «ίσως χρειαστεί μια δόση για το χειμώνα, όπως συμβαίνει και με τη γρίπη» ενώ για τη χρήση μάσκας είπε ότι καλό είναι άνθρωποι σε ευάλωτες ομάδες όπου υπάρχει συνωστισμός να τη φορούν.

Τέλος αναφέρθηκε στην αναβάθμιση του ΕΣΥ τονίζοντας ότι «προκηρύσσονται 4000 χιλιάδες νέες θέσεις για γιατρούς και νοσηλευτές, γεγονός που θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού».

#ΕΥΛΟΓΙΑ_ΤΩΝ_ΠΙΘΗΚΩΝ #ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ #ΜΙΝΑ_ΓΚΑΓΚΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/YNrXAEz
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη