Λαμία: Ολοκλήρωση σκακιστικών μαθημάτων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις των ενηλίκων αθλητών

σκακιού με την εθελοντική προσφορά αθλητών και αθλητριών των σκακιστικών συλλόγων της Φθιώτιδας, στην αίθουσα "ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ" επί της οδού Μακροπούλου 93 στην Λαμία, της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες καλό καλοκαίρι και καλές παρτίδες στα καλοκαιρινά τουρνουά που τυχόν θα συμμετάσχουν.

Το επόμενο σκακιστικό ραντεβού της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. είναι το "12th OPEN CHESS TOURNAMENT" στο ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ της ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ απο 1 - 4 Σεπτέμβρη 2022 που με μεγάλη επιτυχία συνδιοργανώνει επί σειρά ετών η Ένωση με τα σκακιστικά σωματεία μέλη της και που φέτος θα συνδιοργανώσει με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Σύντομα οι λεπτομέρειες των αγώνων ( αριθμός γύρων, χρόνος σκέψης κλπ) με την έκδοση της αναλυτικής προκήρυξης που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. στην δ/νση: www.esske.net

Καλό καλοκαίρι σε όλους τους φίλους του σκακιού.

Σας περιμένουμε ξανά το Φθινόπωρο με την έναρξη του νέου κύκλου των μαθημάτων!

Γραμματεία Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη