Στο νοσοκομείο ο Τάσος Χατζηγιοβάνης με συμπτώματα εξάντλησης

Στο νοσοκομείο ο Τάσος Χατζηγιοβάνης με συμπτώματα εξάντλησης

Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εξάντλησης διακομίσθηκε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο οποίος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με το Κόσοβο.

 

Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε βασικός στη νίκη της Ελλάδας κόντρα στο Κόσοβο, ωστόσο αντικαταστάθηκε από τον Πέτρο Μάνταλο στο ημίχρονο.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο οποίος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα της Ελλάδας με το Κόσοβο, αντιμετώπισε προβλήματα εξάντλησης και χρειάστηκε να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο. 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού να είναι καλά στην υγεία του.

#ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ #ΕΘΝΙΚΗ_ΕΛΛΑΔΟΣ #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/pBzUxRa
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη