Ιράν: Βίντεο του Αγιατολάχ Χαμενεΐ από το ρεσάλτο στα ελληνικά πλοία, «ποιος είναι ο κλέφτης;» αναρωτιέται

Twitter

Βίντεο από την επιχείρηση της βίαιης κατάληψης των δύο ελληνικών τάνκερ δόθηκε στη δημοσιότητα από την πλευρά του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Χαμενεΐ.

Σε ανάρτηση στο Twitter υπάρχει η επισήμανση ότι «έκλεψαν το πετρέλαιο του Ιράν ανοικτά των ακτών της Ελλάδας και μετά γενναίοι Ιρανοί απάντησαν και κατέσχεσαν τα πετρελαιοφόρα του εχθρού».

Ο αγιατολάχ Χαμενεΐ παραδέχθηκε ότι το Ιράν κατάσχεσε το πετρέλαιο από τα δύο ελληνικά δεξαμενόπλοια που κατέλαβαν οι Φρουροί της Επανάστασης στον Περσικό Κόλπο στις 27 Μαϊου.

«Ποιος είναι ο κλέφτης; Εσείς, που κλέψατε το πετρέλαιό μας, ή εμείς που το πήραμε πίσω»;είναι το μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο.

Ο Χαμενεϊ στη διάρκεια ομιλίας του με αφορμή την επέτειο του θανάτου του ιδρυτή της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, Αγιατολάχ Χομεϊνί, επέμεινε: «Ποιος είναι ο πειρατής; Το να παίρνεις πίσω κλεμμένη περιουσία δεν αποκαλείται κλοπή».

#ΙΡΑΝ #ΤΑΝΚΕΡ #ΠΛΟΙΑ #ΧΑΜΕΝΕΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/mfqFWGr
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη