-->

Προανήγγειλε διπλές εκλογές ο Οικονόμου: «Δεν φαίνεται να διαμορφώνονται συνθήκες διακυβέρνησης στις πρώτες»

Διπλές εκτός συγκλονιστικού απροόπτου φαίνεται πως θα είναι οι κάλπες που θα στηθούν, όταν στηθούν, όπως προανήγγειλε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Υπάρχουν εκλογές που θα γίνουν με απλή αναλογική που όπως φαίνεται δεν θα διαμορφώσουν συνθήκες διακυβέρνησης» ανέφερε ερωτώμενος σχετικά με το ενδεχόμενο διπλών εκλογών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Γιάννης Οικονόμου δεν άφησε πολλά περιθώρια για αναζήτηση κυβερνητικών συμμαχιών μετά τις πρώτες εκλογές με το πιο αναλογικό σύστημα παρά ανέφερε ως σχεδόν βέβαιο πως η χώρα θα οδηγηθεί σε δεύτερες «Υπάρχουν και οι δεύτερες στις οποίες η Νέα Δημοκρατία θα διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο των πολιτών, για να συγκροτήσει μια κυβέρνηση όπως έκανε το 2019».

Πότε όμως θα γίνουν αυτές οι εκλογές; Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας σε σχετική ερώτηση σημείωσε «Ότι ήταν να ειπωθεί για εκλογές ειπώθηκε με σαφήνεια από τον Πρωθυπουργό. Οτιδήποτε άλλο δεν έχει να προσθέσει τίποτα στο δημόσιο διάλογο και τις ανάγκες της χώρας. Η κυβέρνηση προχωράει αταλάντευτα στο έργο της, τα μέτρα πολιτικής στήριξης υλοποιούνται, το κοινοβουλευτικό έργο συνεχίζεται απρόσκοπτα, και προχωρούμε».

www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->